Lichaamspakking en massage

 

Een lichaamspakking zorgt voor een goede doorbloeding van de huid, het voedt, verstevigt en hydrateert de huid. Daarnaast zorgt een pakking ervoor dat afvalstoffen beter worden afgevoerd. De behandeling is een echte opkikker van je huid en een traktatie voor je lichaam. Het geeft nieuwe energie en is bovendien ook nog eens bijzonder ontspannend. Door de warmte die vrijkomt bij de pakking, gaan je poriën openstaan en kan je huid het aangebrachte product en voedingsstoffen beter opnemen. Pakkingen zijn ook erg doeltreffend bij huidaandoeningen zoals eczeem en wanneer je gewrichtspijn of spierpijn hebt.

 

Deelpakking & massage Beautiful You:

We beginnen met een korte massage van de rug waarna de rug wordt gescrubt met een dode zee scrub olie. Dode huidcellen worden verwijderd waardoor je huid lekker zacht wordt en de pakking beter zijn werk kan doen. Met warme doeken wordt de scrub olie verwijderd. Daarna wordt de lichaamspakking op de rug aangebracht. Deze wordt afgedekt met folie en een warme deken. De pakking moet 20 minuten intrekken. Als de pakking intrekt worden je nek en hoofd gemasseerd. De benen (achterkant) worden behandeld met een scrub olie en ook gemasseerd. Daarna wordt de lichaamspakking verwijderd met warme doeken en  je rug  ingewreven met een voedende Shea Butter, Je voelt gewoon dat je hele lichaam in korte tijd een enorme boost krijgt. En dan, dat gevoel na afloop; als herboren! Het is belangrijk om na de behandeling goed water te drinken zodat de afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.

 

Je kan kiezen uit de volgende lichaams-deelpakkingen:

Algen crème-pakking Beautiful You (zachte harmonieuze geur): de algen pakking is zeer effectief omdat het stress en vermoeidheid verdrijft.  Naast de gunstige werking op het lichaam, heeft de behandeling met algen een heerlijk ontspannend en weldadig effect. Algen zijn zee-planten die veel actieve bestanddelen van de zee in hun cellen hebben opgeslagen. De vitaminen, mineralen zoals jodium, ijzer, koper, chroom en kobalt zijn voor het menselijk lichaam erg belangrijk omdat ze zorgen voor een goede afvoer van afvalstoffen en een hydraterende werking hebben. De ingrediënten in de algen crème-pakking zijn 100% natuurlijk. Ze verwijdert de dode huidcellen en stimuleert een goede bloedcirculatie door het binnendringen van de algen in de huid.  Algen hebben een sterk ontgiftende werking waardoor ze het weefsel sneller kunnen zuiveren van gif en afvalstoffen. De celstofwisseling wordt aan het werk gezet zodat afvalstoffen worden afgevoerd. De huid wordt zacht door de diepe reiniging. Door middel van de “Soft Cream techniek” is de typische algengeur grotendeels verdwenen. De overgebleven geur is zacht en harmonieus.

 

Er mag geen algen crème-pakking op de huid aangebracht worden (contra-indicaties):  

Mensen die een overgevoeligheid aan jodium hebben, die een snel werkende schildklier hebben of een operatie aan de schildklier hebben ondergaan, hoge bloeddruk, hartproblemen, kanker en tijdens de zwangerschap.

Raadpleeg bij twijfel altijd bij uw (behandelend) arts. 

 

Lotus soft-body crème-pakking Beautiful You:  Lotus groeit vooral in moeraswater, waar de bloem prachtig bovenuit stijgt. De zachte zoete geur van de lotusbloem stimuleert rust, bezinning en positiviteit. Dit wordt ondersteund door de ontspannende, harmoniserende werking van de Ylang Ylang olie met een vleugje Citrus en Geranium. Daarnaast is er gebruik gemaakt van een speciale Lavendel soort die uitstekend geschikt is voor mensen die wat extra ontspanning wel kunnen gebruiken. Verder heeft deze Lavendel een opmerkelijke zuiverende werking bij een geirriteerde huid.

 

 

Total-body lichaamspakking en massage Oliebaron:

Eerst wordt de achterkant van je lichaam gemasseerd. Daarna worden dode huidcellen verwijderd met een scrub van dode zee-olie, waardoor de pakking beter zijn werk kan doen. Met warme doeken wordt de scrub olie verwijderd. De lichaamspakking wordt aangebracht en je wordt afgedekt met folie en een warme deken. De pakking moet 20 minuten intrekken. Met warme doeken wordt de pakking verwijderd en krijg je een nabehandeling met een voedende Shea Butter. Je voelt dat de behandeling een weldaad  voor je hele lichaam is. Het is belangrijk om na die tijd goed water te drinken zodat de afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.

 

Je kan kiezen uit de volgende total-body lichaamspakkingen:

Cleopatra lichaamspakking Oliebaron:

De cleopatra pakking is een vochtinbrengende, voedende pakking. Door het hoge aandeel van voedende oliën, vitamines en mineralen, worden aan de huid de werkstoffen toegevoegd  die de huid nodig heeft. De zoete melkachtige crème is op basis van olijf olie, calendula olie, jojoba olie, sesam olie, cocos olie en abrikozenpit olie,

 

Sinasappel soft-body crème-pakking Oliebaron: de soft-body pakking bevat o.a. Argan olie, Cocos olie, Shea butter en olijfolie. De pakking is een heerlijke zachte crème-pakking met voedende, verjongende, revitaliserende en hydraterende eigenschappen. De soft-body pakking houdt de huid elastisch door de toevoeging van vitamine E.