Over mij

 

Mijn naam is Miranda Tiehuis, gecertificeerd wellnessmasseur en docent Shantala babymassage. Nadat ik in 2018 de cursus voor wellnessmasseur bij de Massage Academie in Apeldoorn heb afgerond ben ik een jaar bij landgoed Algoed in Twekkelo de geleerde technieken eigen gaan maken alvorens mijn eigen praktijk te starten.

 

In juli 2020 heb ik de cursus docent Shantala babymassage gevolgd bij Mood massage opleidingen in Best en in november 2020 heb ik de hotstone massagecursus afgerond bij Son Academy in Enschede. Deze beide cursussen zijn een toegevoegde waarde voor mijn praktijk. Sinds 11 september 2020 heb ik mijn eigen praktijk aan huis in Wierden (overijssel). Omdat je in het massagevak nooit uitgeleerd raakt ben ik de opleiding tot allround masseur gaan doen bij KIOM massage opleidingen in Eindhoven. In februari 2023 heb ik hiervoor mijn diploma behaald..

 

Mijn 2 kinderen zijn de kracht van mijn bestaan en door letters van onze namen samen te voegen is de naam Limani tot stand gekomen.

Op deze, voor mij, bijzondere wijze zijn mijn zoon Niek en dochter Lisanne in mijn praktijk betrokken

 

Een belangrijke drijfveer in mijn werk als masseur is contact leggen, aanraken, iemand laten voelen dat er 100% aandacht is, en heel belangrijk veiligheid en vertrouwen schenken. Zo kun je het voordeel en de positieve invloed van massage op lichaam en geest optimaal ervaren. 

Als wellnessmasseur laat ik je graag deze ontspanning ervaren en als docent Shantala babymassage is het voor mij een dankbare taak om jou

te begeleiden tijdens het masseren van jouw kindje.

 

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk voor een ontspanningsmassage of tijdens de workshop of cursus babymassage.